opc_loader
Merken
Filters
€ 7
€ 240
Merken
JUNIOR GOLF
JUNIOR GOLFCLUBS
KIES DE JUISTE MAAT
Voorraad

  GOLF JUNIOR

  MKids golf

  Bij MKids zijn we gepassioneerd bezig met junior golf en we willen de jonge spelers de best mogelijke start geven bij het golfspel door ze het beste materiaal te bieden om als toekomstige sterren te schitteren.

  Het draait allemaal om het juiste materiaal

  Jaren van onderzoek hebben geresulteerd in een serie clubs ontworpen met de spelers lengte, sterkte en swingsnelheid in het achterhoofd. De specificatie van de clubs veranderd progressief van de kleinste golfer tot de teenager om met vertrouwen te spelen en hun volledige potentieel te benutten.

  MKLite

  MKLite is speciaal ontworpen met de jonge speler van 110 tot 140 cm in het achterhoofd. Shaftlengte, shaftflex, gripdikte, grootte  en gewicht van het clubhoofd en loft komen samen om MKLite de perfecte keus te maken voor speelbaarheid, vergevingsgezindheid en maximaal vertrouwen.

  Tour Style Grips

  Een unieke Tour kwaliteit grip, gemaakt door MKids in verschillende diktes die meegroeien met de lengte van de club. Perfect om kinderen een goede golfgrip te leren ontwikkelen.

  MKLIte LCX shaft

  Ontwikkeld om een hoge vertrekhoek en balvlucht te realiseren. Perfect voor jonge       kinderen om met grote regelmaat een goede balvlucht en afstand te bereiken.

  Toenemend gewicht, grootte en loft

  MKLite ijzers zijn 90% van de grootte van het formaat van  clubs voor volwassenen. Het clubhoofdontwerp met gewichtsverdeling rondom de club met meer loft zorgen samen voor de perfecte balvlucht voor alle jonge golfers.

  De Driver, Fairway woods en Hybrides hebben een clubhoofdgrootte in verhouding met de lengte van de club voor optimale speelbaarheid.

  MKPro

  MKPro ijzers kenmerken zich door toenemende shaftlengte, shaftflex, gripdikte, grootte  en gewicht van het clubhoofd en loft. Deze combinatie maakt MKPro de beste keus voor de betere speler die meer kracht en controle over zijn spel heeft.

  De club met de hoogste kwaliteit voor junior golfers.

  Grafalloy ProLaunch shafts, tourkwaliteit grips, perfecte grootte en lofts voor woods en stainless steel SGX-Spin groeven systeem voor de ijzers komen samen om de perfecte junior golfclub te creëren.

  ProLaunch Shafts van Grafalloy.

  MKids heeft nauw samengewerkt met Graffaloy, de wereldleider in golfshaft technologie, om de perfecte junior shaft te creëren. Met ‘launchmonitor technologie’ zorgen de shafts voor een hoge balvlucht met optimale afstand. Weinig ‘torsie’ in de shaft zorgt voor grote nauwkeurigheid voor alle jonge golfers.

  Toenemende lengte.

  Speciaal ontwikkeld voor spelers van 130 cm tot 170 cm lengte. Toenemende shaftlengte, shaft stijfheid en gripdikte maakt MKPro de perfecte keus als het gaat om speelbaarheid, controle en maximaal vertrouwen.

  Tourkwaliteit grips.

  Een unieke tourkwaliteit grip gemaakt door MKids in verschillende diktes groeiend met de lengte van de club. Het leert kinderen om een goede golfgrip te ontwikkelen met lichte druk terwijl de stabiliteit toeneemt.

  Toenemende grootte, gewicht en loft.

  MKPro heeft een Driver van 360cc en ijzers die 95% van de grootte zijn van die van volwassenen. Het ijzer clubhoofdontwerp met gewichtsverdeling rondom de club en 2 graden minder loft dan MKLite ijzers brengen jonge golfers een optimale afstand en balvlucht.

  MKids heeft junior golf niet alleen opnieuw onderzocht maar ook van andere grootte en design voorzien.

  Artikel 1 tot 28 (van de 106 artikelen). Resultaat:1234VolgendeToon alles
  Artikel 1 tot 28 (van de 106 artikelen). Resultaat:1234VolgendeToon alles