opc_loader
Merken

ALLE GOLFREGELS (MAAR DAN BEGRIJPELIJK)

(Prijs excl. btw) 16,06
17,50
Beschrijving

ALLE GOLFREGELS (MAAR DAN BEGRIJPELIJK)

Golfers zijn er in allerlei soorten en maten. Goede en slechte, vrolijke en chagrijnige, drukke en stille. De Rules of Golf (de Golfregels) houden geen rekening met deze eigenschappen. De spelregels zijn streng, universeel, rechtvaardig en voor veel golfers ondoorgrondelijk vanwege de vaak mystieke uitleg van hoe het spel gespeeld dient te worden.

Dat moet en kan anders, dacht de schrijver van Alle golfregels, maar dan begrijpelijk. In een kleine negentig hoofdstukken zijn alle (nou ja, alle) golfregels thematisch geordend. Ieder hoofdstuk is op zichzelf te lezen, terwijl verwijzingen de gefrustreerde golfer verder begeleiden op het Pad van Kennis.

Introspectie is de schrijver niet vreemd, getuige het volgende citaat: Er zijn nog andere situaties denkbaar waarin een bal jouw spel kan hinderen. Zoals een bal die precies op de plek ligt waar jij net je stand wilt innemen. Zelfs - gevoelige typetjes opgelet - een golfbal waarvan je psychisch last ondervindt, valt onder de definitie van een bal die het spel hindert. Bijvoorbeeld een bal die jou ontrieft omdat hij onaangenaam in je ooghoek schittert.

De voortdurende dialoog in het boek tussen verbaasde golfers spitst zich vervolgens toe op de vraag: wat nu? Het antwoord daarop staat in dit boek. Een uitkomst voor elke golfer, een zegen voor de golfsport.

  • Geschikt voor iedere golfer
Beoordelingen ()
ALLE GOLFREGELS (MAAR DAN BEGRIJPELIJK) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
ALLE GOLFREGELS (MAAR DAN BEGRIJPELIJK)


Dit vind je misschien ook leuk

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items