opc_loader
Merken
Nieuwe Artikelen

IZZO SWAMI GT

(Prijs excl. btw) 206,57
269,95 249,95 U bespaart: 7%
Beschrijving

SWAMI GT

SPECIFICATIES

De Swami GT,is zowel een spel tracker en een GPS-apparaat allemaal in één. Het is uitgerust met 14 club tags die aan te brengen zijn op de grip van elke club. Tijdens het gebruik, wordt de clubinformatie rechtstreeks van de club naar de Swami GT gestuurd. De Swami GT vereist geen handmatige invoer. De unieke gepatenteerde E-Caddie functie geeft de club aanbevelingen op basis van de afstand geschiedenis.

De Swami GT onthoud uw rond gegevens, waaronder score, afstand per club, greens in regulation, putts per ronde en de gemiddelde rijafstand dat golfers kunnen bekijken op het GT na de ronde is voltooid.

Een extra functie is dat golfers de Swami GT kunt aansluiten op een computer en op een online portal, en vervolgens uploaden zijn / haar ronde informatie. De gegevens worden opgeslagen en kan de tijd tot progressie van de golfer tonen en geanalyseeren. De cutting-edge online interface zal ook een luchtbeeld van elke ronde, elke hole, en elk schot weergeven.
Het GPS-apparaat wordt geleverd met meer dan 30.000 wereldwijd cursus kaarten en zorgt voor een nauwkeurige afstanden naar de voor-, midden- en achterkant van de green, evenals accurate afstanden naar de voor- en achterkant van de gevaren en doglegs. De GT's grote, levendige 2,5-inch kleurendisplay maakt het gemakkelijk te lezen en te bedienen.

De Swami GT wordt geleverd met een jaar verlengde garantie en heeft geen jaarlijkse vergoedingen of abonnementen nodig. oplaadbare lithium-ion batterij van de eenheden houdt een acht-uur opladen.

KLIK HIER VOOR EEN GRATIS CLUBFITTING :

KOOP VEILIG EN VERTROUWD BIJ SPORTWERELDXL.NL

Beoordelingen (0 )
IZZO SWAMI GT heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Dit vind je misschien ook leuk

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
269,95 249,95