opc_loader
Merken
Nieuwe Artikelen

BELPO LEATHER VET

(Prijs excl. btw) 7,43
8,99
Beschrijving

BELPO LEATHER VET

Dit BelpoScot Leder Veis een , product die uw schoenen of tas optimaal beschermd Toe te passen op leder . voor een optimale levenduur van uw schoen /of leerprocuct Mooi ambachtelijk product, 100% handgemaakt en 100% natuurlijk. 75ml verpakking

Dit BelpoScot Leder Vet is beschermend, versoepelend en maakt uw golfschoenen écht waterdicht. Toe te passen op zowel leder als kunstleder. Mooi ambachtelijk product, 100% handgemaakt en 100% natuurlijk.

In 1928 werd het familiebedrijf BELPO opgericht, met een gevarieerd aanbod van handgemaakte lederverzorgingsproducten. BELPO bleef het artisanale productieproces verder ontwikkelen en verfijnen en verwierf een vaste plaats op de lederverzorgingsmarkt in België. In 2000 besloot het familiebedrijf de stap te zetten naar digitalisering, een rebranding en modernisering van de producten en verpakkingen, met behoud van het ambachtelijke karakter. Bovendien werd het oorspronkelijke BELPOSCOT de nieuwe naam van de nieuwe collectie ledervetten, die specifiek afgestemd is op bepaalde domeinen zoals, Golf, Jacht & Auto's.

 

 

2400 M² WINKEL MET VEEL OEFENFACILITEITEN

KOOP VEILIG EN VERTROUWD BIJ SPORTWERELDXL.NL

Beoordelingen ()
BELPO LEATHER VET heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
BELPO LEATHER VET


Dit vind je misschien ook leuk

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items