opc_loader
Merken

PTS TEES 38 MM

(Prijs excl. btw) 3,30
4,99 3,99 U bespaart: 20%
Beschrijving

PTS GOLFTEES

10 SUKS

Verbeter je golfspel met Evolution Golf Tees - de volgende stap in tee-technologie!

Bij SportwereldXL.nl zijn we toegewijd aan het leveren van innovatieve golfaccessoires die je spel naar een hoger niveau tillen, en daarom presenteren we met trots de Evolution Golf Tees. Deze revolutionaire tees zijn ontworpen om je afstanden te maximaliseren en je consistentie te verbeteren, waardoor je golfsucces binnen handbereik komt.

De Evolution Golf Tees zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat duurzaamheid en betrouwbaarheid biedt, ronde na ronde. Ze hebben een uniek ontwerp met een taps toelopende vorm en meerdere inkepingen, waardoor je de hoogte van je tee kunt aanpassen aan je persoonlijke voorkeur en de club die je gebruikt. Dit zorgt voor een optimale lanceerhoek en minimaliseert wrijving tussen de tee en de bal, wat resulteert in een grotere afstand en meer nauwkeurige slagen.

Daarnaast bieden de Evolution Golf Tees ook andere voordelen, zoals het verminderen van teetekens op de teebox en het bevorderen van een consistente afslaghoogte. Dit helpt je om een consistente swing te ontwikkelen en vertrouwen op te bouwen bij elke afslag.

Of je nu een amateur-golfer bent die zijn spel wil verbeteren of een ervaren professional die op zoek is naar een concurrentievoordeel, de Evolution Golf Tees zijn geschikt voor golfers van alle niveaus. Door gebruik te maken van geavanceerde tee-technologie, zul je merken dat je slagen krachtiger en consistenter worden, wat resulteert in betere scores op de baan.

Neem je golfspel naar een hoger niveau met de Evolution Golf Tees. Bestel vandaag nog en ontdek hoe deze innovatieve tees je helpen om afstanden te maximaliseren en je spel te verbeteren, hole na hole.

.


2400 M² WINKEL MET VEEL OEFENFACILITEITEN

KOOP VEILIG EN VERTROUWD BIJ SPORTWERELDXL.NL

Beoordelingen ()
PTS TEES 38 MM heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
PTS TEES 38 MM


Dit vind je misschien ook leuk

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
4,99 3,99