opc_loader
Merken
Nieuwe Artikelen

THE FORCE PEDAL

(Prijs excl. btw) 41,31
49,99
Beschrijving

The Force Pedal

in de verpaking één soft en één firm pedal.

Het Force Pedal is een uniek trainingshulpmiddel dat is ontworpen om alle golfers te helpen de clubhoofdsnelheid te verhogen door uw lichaam te trainen om de grond op de juiste manier te gebruiken.

 

 

Soft force pedal

Inleidende uitdaging voor het toepassen van reactiekracht op de grond voor stabiliteit en motorische rekrutering. Het Soft Force-pedaal is uw introductie van hoe u de grond voelt gebruiken. Het biedt meer stabiliteit, waardoor de lichaamshoudings- en evenwichtsvereisten worden verminderd.

Firm force pedal

Geavanceerde motorwerving met een toename van stabiliteitsuitdagingen voor het toepassingspunt. Het gele krachtpedaal biedt een toename in stabiliteit / houdingsuitdagingen waardoor uw spieren harder en op een meer geavanceerde manier werken.

2400 M² WINKEL MET VEEL OEFENFACILITEITEN

KOOP VEILIG EN VERTROUWD BIJ SPORTWERELDXL.NL

Beoordelingen (1 )
THE FORCE PEDAL

(Richard Heesakkers)
Ben blij met het product. Alleen erg ontevreden over het volgende! Op het plaatje staat 4 force padels ik ga er dan ook vanuit dat er 4 in de verpakking zitten. Dit blijkt echter niet zo te zijn. Dus nu betaal ik €50,- voor 2 padels wat ik echt raar vind en me misleid voel door het voorbeeld !
Beoordeling: [1 van de 5 sterren]

Dit vind je misschien ook leuk

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items