opc_loader
Merken

MIZUNO MILLED MARKER

(Prijs excl. btw) 16,52
19,99
Beschrijving

Verbeter je putvaardigheden met de Mizuno Putting Disc22. Deze geavanceerde trainingshulp is speciaal ontworpen om je puttechniek te verfijnen en je scores op de green te verbeteren.

De Mizuno Putting Disc22 is ontwikkeld met behulp van de nieuwste technologieën en inzichten op het gebied van putting. Het innovatieve ontwerp zorgt voor een consistente rol en een zuivere balbaan, waardoor je nauwkeuriger kunt putten.

Deze putting disc is voorzien van een gepatenteerd gatpatroon dat helpt bij het creëren van een optimale rol van de golfbal. Door te oefenen met de Mizuno Putting Disc22 kun je je bewustzijn van de puttlijn verbeteren en je consistentie vergroten.

Het compacte formaat van de Mizuno Putting Disc22 maakt het gemakkelijk om overal mee naartoe te nemen. Of je nu traint op de putting green, in je achtertuin of zelfs binnen, deze draagbare trainingshulp past perfect in je golftas.

Professionele golfers en amateurs over de hele wereld vertrouwen op Mizuno voor hun golfuitrusting, en de Mizuno Putting Disc22 is geen uitzondering. Deze hoogwaardige trainingshulp is ontworpen met de kwaliteit en betrouwbaarheid waar Mizuno bekend om staat.

Verfijn je putvaardigheden en bereik consistentere resultaten op de green met de Mizuno Putting Disc22. Investeer in je spel en haal het beste uit elke putt met deze essentiële trainingshulp van Mizuno.

2400 M² WINKEL MET VEEL OEFENFACILITEITEN

KOOP VEILIG EN VERTROUWD BIJ SPORTWERELDXL.NL

Beoordelingen ()
MIZUNO MILLED MARKER heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
MIZUNO MILLED MARKER


Dit vind je misschien ook leuk

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items