opc_loader
Merken

PURE 18 HOLE COUNTER

(Prijs excl. btw) 6,60
7,99
Beschrijving

Of je nu een doorgewinterde professional bent of net begint met golf, onze 18-holes teller is de perfecte metgezel om je score bij te houden tijdens je golfrondes. Met zijn gebruiksvriendelijke interface en handige functies helpt onze teller je om je spel te verbeteren en je scores nauwkeurig te registreren.

Onze teller biedt je de mogelijkheid om snel en eenvoudig je score per hole bij te houden. Met slechts een paar tikken op het scherm kun je je slagen invoeren en je score updaten. Of je nu een birdie, par of bogey maakt, onze teller houdt alles netjes bij.

Naast het bijhouden van je score per hole, biedt onze teller ook extra functies om je spel te verbeteren. Je kunt bijvoorbeeld je fairway hits, greens in regulation en aantal putts bijhouden. Door deze statistieken te analyseren, kun je inzicht krijgen in je sterke punten en aandachtspunten, zodat je gericht kunt werken aan het verbeteren van je spel.

Onze 18-holes teller is ontworpen met oog voor detail en gebruiksgemak. Het heldere scherm zorgt voor een duidelijke weergave van je scores en statistieken, zelfs in fel zonlicht. De intuïtieve interface maakt het navigeren door de app eenvoudig, zodat je je volledig kunt concentreren op je spel.

Of je nu een recreatieve golfer bent die af en toe een rondje speelt of een fanatieke golfer die regelmatig de golfbaan bezoekt, onze 18-holes teller is de ideale metgezel om je scores bij te houden en je spel te verbeteren. Neem de controle over je golfprestaties en ontdek hoe onze teller je kan helpen om je volgende golfrondes naar een hoger niveau te tillen.

Download nu onze 18-holes teller en ervaar het gemak en de functionaliteit zelf. Verhoog je spel, verbeter je scores en geniet nog meer van het golfen!

2400 M² WINKEL MET VEEL OEFENFACILITEITEN

KOOP VEILIG EN VERTROUWD BIJ SPORTWERELDXL.NL

Beoordelingen ()
PURE 18 HOLE COUNTER heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
PURE 18 HOLE COUNTER


Dit vind je misschien ook leuk

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items