opc_loader
Merken

FAIRENHEIT

(Prijs excl. btw) 495,86
749,99 599,99 U bespaart: 20%
Beschrijving

Ontdek de veelzijdigheid van de Fairenheit, het ultieme kooktoestel dat alles combineert wat je nodig hebt voor een onvergetelijke buitenkookervaring. Dit state-of-the-art apparaat fungeert als een vuurschaal, barbecue, grill en vuurplaats, alles in één! Of je nu geniet van een intieme avondmaaltijd met je dierbaren of een buurtfeest organiseert, de Fairenheit biedt de perfecte setting om te bakken, grillen en ontspannen rond een knapperend vuur.

Met een royale kookringdiameter van 80 cm is er ruimte voor al je culinaire creaties. Bereid smaakvol vlees, vis, gegrilde satés, of ga voor een gezellige sfeer met marshmallows boven het vuur. De mogelijkheden zijn eindeloos, en dankzij de handige bakring is er altijd plaats voor ieders smaakvoorkeur.

Na het culinaire festijn transformeer je de Fairenheit eenvoudig tot een sfeervolle vuurschaal. Verwijder de bakring, stook het vuur op en geniet van een lange, warme avond in goed gezelschap.

Wat maakt de Fairenheit echt bijzonder? Zijn robuuste dikwandige kwaliteit zorgt ervoor dat dit kooktoestel het hele jaar door buiten kan blijven staan, terwijl het strakke design een ware aanwinst voor je tuin is. De bakring van natuurlijk blauwstaal is PFOA en PTFE vrij, en de gekleurde poten zijn voorzien van een slagvaste coating voor extra duurzaamheid.

Kies voor de Fairenheit en voeg niet alleen een ongekend veelzijdig kooktoestel toe aan je buitenruimte, maar ook een stijlvolle eyecatcher. Ontworpen en geproduceerd in Nederland, belichaamt de Fairenheit de perfecte combinatie van functionaliteit, kwaliteit en design. Laat je buitenkookavontuur beginnen!

Afmetingen en gewicht

  • Gewicht: 19 kg
  • Afmetingen: Ø63,5 x 80 cm
Beoordelingen ()
FAIRENHEIT heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Dit vind je misschien ook leuk

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
749,99 599,99