opc_loader
Merken

SRIXON Q STAR TOUR DIVIDE

(Prijs excl. btw) 33,05
39,99
Beschrijving

QSTAR

Ontdek de kracht van precisie en afstand met de Srixon QStar golfbal. Deze hoogwaardige golfbal is ontworpen om jouw spel naar een hoger niveau te tillen.

deze unieke Q-Star T3 Divide golfbal van Srixon. Wat deze bal zo uniek maakt zie je direct, de 50/50 kleurencombinatie in de buitenste laag. Dat ziet er niet alleen heel tof en opvallend uit, maar daar zit ook een idee achter. Het helpt namelijk enorm met het oplijnen van je putts, waardoor de kans groot is dat je meer putts zult holen dan voorheen (mits je de green goed leest natuurlijk).

Met zijn geavanceerde constructie biedt de Srixon QStar een optimale combinatie van lange afstand en een zachte feel. De unieke 338 Speed Dimple-patroontechnologie zorgt voor een lage luchtweerstand, waardoor de bal moeiteloos door de lucht snijdt en je meer afstand kunt genereren.

Deze golfbal heeft een zachte kern die zorgt voor een uitzonderlijk gevoel bij het slaan en een consistente balvlucht. Daarnaast biedt de duurzame cover van de bal uitstekende spincontrole, zodat je nauwkeurigheid en controle hebt rond de greens.

Of je nu een beginnende golfer bent of een ervaren speler, de Srixon QStar is ontworpen om aan de eisen van verschillende speelniveaus te voldoen. Het is de perfecte keuze voor golfers die streven naar consistentie, vergevingsgezindheid en optimale prestaties.

Verleg je grenzen en bereik nieuwe hoogten op de golfbaan met de Srixon QStar golfbal. Ervaar de ultieme combinatie van afstand, gevoel en controle voor een ongeëvenaarde golfervaring.

2400 M² WINKEL MET VEEL OEFENFACILITEITEN

KOOP VEILIG EN VERTROUWD BIJ SPORTWERELDXL.NL

Beoordelingen ()
SRIXON Q STAR TOUR DIVIDE heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
SRIXON Q STAR TOUR DIVIDE


Dit vind je misschien ook leuk

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items