opc_loader
Merken

CALLAWAY E.R.C. SOFT TRIPLE TRACK 12 PACK

(Prijs excl. btw) 37,18
49,99 44,99 U bespaart: 10%
Beschrijving

Callaway ERC Soft Triple Track Golfballen
Langste afstand met uitzonderlijk zacht gevoel

De Callaway ERC Soft Triple Track Golfbal is Callaway's langste golfbal met zacht gevoel, en voor 2023 hebben ze technologieën geïntroduceerd die een nieuw niveau van complete prestaties bevorderen. Als eerste met de cover, heeft Callaway een geheel nieuw GRIP Urethane Coating System gecreëerd dat zorgt voor nog meer greenside spin.

De unieke cover wordt gecombineerd met een gloednieuwe HyperElastic SoftFast kern die de balsnelheid verhoogt, terwijl het zachte gevoel door de zak behouden blijft. Deze nieuwe technologieën vullen elkaar goed aan voor een ongelooflijke afstand met de driver, en extra spin voor greenside controle met je wedges.

Nieuwe GRIP Urethane Coating is geïntroduceerd voor meer greenside spin, het coatingsysteem is voorzien van high-elongation verf voor meer controle bij approach shots en korte game shots. De Hybrid Cover stelt Callaway in staat om een veelzijdige, multi-materiaal constructie te creëren. Zo combineren ze maximale afstand van hoge lancering en lage spin, met een zacht gevoel en duurzaamheid. De nieuwe Triple Track Dagger lijnen zijn prominent aanwezig op de ERC Soft om u te helpen de juiste uitlijning te vinden voor elke putt.

2400 M² WINKEL MET VEEL OEFENFACILITEITEN

KOOP VEILIG EN VERTROUWD BIJ SPORTWERELDXL.NL

Beoordelingen ()
CALLAWAY E.R.C. SOFT TRIPLE TRACK 12 PACK heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
CALLAWAY E.R.C. SOFT TRIPLE TRACK 12 PACK


Dit vind je misschien ook leuk

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items