opc_loader
Merken

SRIXON ZSTAR XV

(Prijs excl. btw) 37,18
49,99 44,99 U bespaart: 10%
Beschrijving

De Srixon Z-Star XV golfbal is de perfecte keuze voor serieuze golfers. De bal is ontwikkeld met een nieuwe technologie die zorgt voor een langere afstand en een verbeterde controle. De meest opvallende eigenschap van de Srixon Z-Star XV is de SpinSkin-coating, die de spin en de controle verhoogt. De coating helpt de bal beter te stuiteren en te rollen op de green, waardoor je meer consistentie krijgt in je putts

De Srixon Z-Star XV is een tourbal voor professionals en gevorderde spelers. De bal is gemaakt met een zachte, duurzame kern die zorgt voor een lage spin en een verhoogde afstand. De bal heeft een lage compressie, waardoor hij makkelijk te slaan is en minder spin geeft. De Srixon Z-Star XV is ook ontworpen met een dunne, stevige schaal, die extra controle geeft bij het afslaan.

Als je op zoek bent naar een golfbal die je helpt je spel te verbeteren, dan is de Srixon Z-Star XV de perfecte keuze. De bal combineert geavanceerde technologie met een traditionele constructie, waardoor je een uitstekende prestatie krijgt bij elke slag. Deze bal is een geweldige optie voor serieuze golfers die op zoek zijn naar een bal met een lage spin, een lange afstand en een uitstekende controle.

2400 M² WINKEL MET VEEL OEFENFACILITEITEN

KOOP VEILIG EN VERTROUWD BIJ SPORTWERELDXL.NL

Beoordelingen ()
SRIXON ZSTAR XV heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
SRIXON ZSTAR XV


Dit vind je misschien ook leuk

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
49,99 44,99