opc_loader
Merken

WILSON PROSTAFF SGI LADIES BOXSET RH

(Prijs excl. btw) 371,89
479,99 449,99 U bespaart: 6%

GOLF IRONS SET STEEL & GRAPHITE

Beschrijving

Wilson Staff Pro Staff SGI Dames

De Prostaff Complete golfset voor dames is ontworpen met hoogte, loft, gewicht en gripmaten die ideaal zijn voor vrouwelijke spelers, gecombineerd met de stijl en inhoud die beginnende golfers nodig hebben om met vertrouwen de baan op te gaan.


  • Inbegrepen in deze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is:
  • Ladie Driver (HL °) - Een grote 460cc driver wekt vertrouwen van de tee.Wilson heeft een laag, diep zwaartepunt ingebouwd dat de stabiliteit van het hoofd bij een botsing verhoogt, terwijl een hoge, vergevingsgezinde balvlucht wordt geleverd voor grotere afstand en vergeving.
  • Fairway (# 5) - Een compacte kopvorm met een laag, diep zwaartepunt zorgt voor een eenvoudige lancering met verhoogde vergevingsgezindheid en veelzijdigheid.
  • Hybride (# 5) - Een zelfverzekerde hoofdvorm zorgt voor een ongelooflijk hoge, vergevingsgezinde balvlucht met verhoogde nauwkeurigheid bij lange schoten.
  • IJzers (7-8-9-PW-SW) - Een ijzer met een grote holte met een verzwaard zoolontwerp zal de stabiliteit bij impact vergroten voor een verbeterde lancering en afstand met extra vergeving.
  • Putter - Een traditionele hiel / teen verzwaarde putter, met uitlijnhulpmiddelen aan de bovenkant en een inzetstuk voor het gezicht, dat de consistentie van rollen en voelen verbetert.
  • Trolleytas met veel opbergruimte.

2400 M² WINKEL MET VEEL OEFENFACILITEITEN

KOOP VEILIG EN VERTROUWD BIJ SPORTWERELDXL.NL

Beoordelingen ()
WILSON PROSTAFF SGI LADIES BOXSET RH heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
WILSON PROSTAFF SGI LADIES BOXSET RH


Dit vind je misschien ook leuk

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items