opc_loader
Merken

MIZUNO STZ 230 DRIVER

(Prijs excl. btw) 438,01
579,99 529,99 U bespaart: 9%

Loft Verstelbaar

Beschrijving

Snellere balsnelheden met Draw Biased ontwerp

De Mizuno ST-X 230 Golf Driver heeft een ronder, dieper profiel met gewicht dichter bij de hosel. Iets meer spin en draw bias voor de meerderheid, maar meer werkbaar voor veel elite spelers.

meer balsnelheid vinden bij de ST-X. Gestimuleerd door de CORTECH is de ST-X 230 ontworpen om sneller uit het slagvlak te komen, minder te spinnen en een ongelooflijk, solide gevoel te geven bij impact.

Het kostte vier jaar van snelle ontwikkeling en wereldwijd tourgebruik om Mizuno metalwoods uit de schaduw van hun iconische ijzers te halen. Nu, na meerdere ontwikkelingen voor stabiliteit, geluid en spin, heeft Mizuno uitzonderlijke balsnelheden toegevoegd aan hun prestatievergelijking. Introductie van de CORTECH kamer. Mizuno's CORTECH Chamber omsluit een roestvrij stalen gewicht met elastomeer TPU - waardoor de spanning van het clubface wordt weggenomen en een extra energiebron wordt gecreëerd. Tegelijkertijd wordt het gewicht dichter bij het slagvlak geplaatst om de spin te verminderen. Terwijl het bijdraagt aan een meer solide, krachtig gevoel bij impact.

Het gesmede SAT 2041 Beta Ti slagvlak is veerkrachtiger dan het doorgaans gebruikte 6-4 Ti, met een complexer ontwerp van meerdere diktes - mogelijk gemaakt door Mizuno's CORTECH kamer. Een Unified Sole Composite bestaat uit een carbon zoolplaat die nu uit één stuk bestaat, zodat het gewicht tot het uiterste kan worden gedreven voor algehele stabiliteit.

Ontworpen om meer werkbaar te zijn, kan gewicht dichter bij de as van de shaft zowel een meer werkbaar of trekkend resultaat bevorderen, afhankelijk van de speler, terwijl een Quick Switch Hosel tot 4 graden verstelbaarheid biedt.

Beoordelingen ()
MIZUNO STZ 230 DRIVER heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
MIZUNO STZ 230 DRIVER


Dit vind je misschien ook leuk

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
579,99 529,99