opc_loader
Merken

TAYLORMADE STEALTH PLUS FW

(Prijs excl. btw) 280,98
439,99 339,99 U bespaart: 23%

Loft FW Verstelbaar

Beschrijving

De TaylorMade Stealth Plus+ Fairway Wood heeft massa van de zware 80g V Steel zool die opnieuw is ontworpen voor vergevingsgezindheid terwijl de interactie met de grasmat en de veelzijdigheid is verbeterd.

Elke golftas heeft een oude betrouwbare nodig. De club die geduldig tussen zijn soortgenoten zit te wachten tot zijn naam wordt genoemd. De club waarop je kunt rekenen als de druk groot is en de marge voor fouten flinterdun. Maar als je hem al meer dan 5 jaar hebt, is hij waarschijnlijk eerder oud dan betrouwbaar.

De Stealth Plus fairway is opgebouwd uit carbon DNA en levert nauwkeurige speelbaarheid en snelle balsnelheden door gebruik te maken van geavanceerde multi-materiaal constructie. Met een verfijnd 175cc profiel en opnieuw ontworpen V Steel zool, levert deze fairway de ideale mix van speelbaarheid, shot making en afstand. De zware 80g V Steel is een moderne klassieker. Hij is vernieuwd om de vergevingsgezindheid te vergroten, met behoud van optimale lanceereigenschappen en vermindering van wrijving bij impact voor een betere interactie met de grasmat en veelzijdigheid.

Het gloednieuwe geavanceerde laser alignment systeem strekt zich uit over de top van het slagvlak, en levert een subtiele maar krachtige alignment tool. De plaatsing van het laser-geëtste patroon zorgt voor een strakke en minimalistische esthetiek op de crown. Eersteklas materialen voor eersteklas prestaties. Het ultrasterke maar flexibele ZATECH Titanium zorgt voor een warmer slagvlak en in combinatie met de Twist Face, de corrigerende kromming van het slagvlak die is ontworpen om iedereen rechtere shots te geven bij mis-hits, verwacht je een betere afstand en nauwkeurigheid.

     

    2400 M² WINKEL MET VEEL OEFENFACILITEITEN

    KOOP VEILIG EN VERTROUWD BIJ SPORTWERELDXL.NL

    Beoordelingen ()
    TAYLORMADE STEALTH PLUS FW heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
    TAYLORMADE STEALTH PLUS FW


    Dit vind je misschien ook leuk

    Alternatieve artikelen:

    Laatst bekeken items
    439,99 339,99