opc_loader
Merken

CALLAWAY PARADYM FAIRWAYWOOD LH

(Prijs excl. btw) 223,13
439,99 269,99 U bespaart: 39%

Loft FW Verstelbaar

Beschrijving

De Callaway Paradym Fairway heeft een progressieve vormgeving en is Callaway's meest robuuste aanbod van de Paradym familie, passend bij een breed scala aan spelers.

Dit is het model voor golfers die een hoog lancerend fairway hout willen met een neutrale balvlucht, een verstelbare hosel in de 3W en 3HL modellen geeft spelers extra controle om de lancering in te stellen.

Om een echte doorbraak in prestaties te creëren, hebben de ingenieurs van Callaway de constructie van een fairway hout opnieuw uitgedacht. Voor golfers is het een totale Paradym verschuiving in afstand en vergevingsgezindheid.

De volledig nieuwe constructie elimineert gewicht uit de body en herpositioneert het voor ongekende winst in snelheid en MOI. Bovendien is elk model uniek ontworpen met een specifieke speler in gedachten om zijn prestaties volledig te maximaliseren.

Gesmede Carbon zool maakt een ongekende gewichtsherverdeling mogelijk voor een maximale afstand en een hogere MOI, waardoor Callaway's langste fairway hout ooit wordt bereikt. *Gezien in de 3W, 3HL en 5W modellen.

Met tot 23 gram wolfraam met hoge dichtheid is het zwaartepunt lager en naar voren verplaatst. Het resultaat is een optimale lancering en spin, met meer snelheid voor een maximale afstand.

De door A.I. ontworpen Jailbreak Batwing structuur is naar de omtrek geduwd om de body te verstijven, terwijl het slagvlak kan buigen voor hoge balsnelheden. Callaway heeft een geheel nieuwe A.I. face optimalisatie toegepast voor snelheid, launch, spin en nu ook downrange dispersie.

Het unieke slagvlakpatroon wordt voor elk model op maat gemaakt en gekoppeld aan een slagvlakcup van hoogwaardig C300 maraging staal. Dit bevordert een indrukwekkende snelheid en consistentie over het hele slagvlak. Standaard uitgerust met de Project X HZRDUS Silver of Black en Aldila Ascent Blue shaft, en de Golf Pride Tour Velvet 360 grip

2400 M² WINKEL MET VEEL OEFENFACILITEITEN

Beoordelingen ()
CALLAWAY PARADYM FAIRWAYWOOD LH heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
CALLAWAY PARADYM FAIRWAYWOOD LH


Dit vind je misschien ook leuk

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items