opc_loader
Merken
Nieuwe Artikelen

CALLAWAY EPIC 5 TM SW GRAPHITE

(Prijs excl. btw) 1.652,88
2.299,99 1.999,98 U bespaart: 13%
GOLF IRONS SET STEEL & GRAPHITE
Beschrijving

EPIC FORGED IRONS


SPECIFICATIES

  • Ultra-premium gesmeed ontwerp voor puur geluid en gevoel. Ongelooflijk puur gevoel, met een uitzonderlijk geluid en interactie bij impact van een Forged 1025 Carbon Steel body. En onze gepatenteerde urethaan-microsferen absorberen volledig ongewenste trillingen zonder de bal te vertragen.
  • Gecontroleerde balvlucht en afstand.  Voor het eerst hebben we onze Suspended Tungsten Core geïmplementeerd in een smeedijzer. Het schort het aangepaste wolfraamgewicht op met behulp van onze urethaanmicrosferen, waardoor we het zwaartepunt nauwkeurig kunnen positioneren.
  • 360 Face Cup voor toonaangevende balsnelheden. Onze gerenommeerde 360 Face Cup heeft een ondiepe, flexibele rand rond de omtrek van het gezicht die buigt en loslaat bij impact om een hoge balsnelheid te bevorderen.
  • Spin Control VFT voor consistente afstand. Om spin en controle in de middelste en lange ijzers te bieden, hebben we een nieuw VFT-patroon toegepast dat consistente balsnelheid en rotatiesnelheden bevordert.
  • Ultra-premium componenten
  • Om het prestatiepakket te voltooien, is Epic Forged beschikbaar in stock Aerotech Steelfiber FC en Mitsubishi Tensei AV Silver Shaft-opties, en Golf Pride Tour Velvet Grips.

 


2400 M² WINKEL MET VEEL OEFENFACILITEITEN

KOOP VEILIG EN VERTROUWD BIJ SPORTWERELDXL.NL

Beoordelingen (0)
CALLAWAY EPIC 5 TM SW GRAPHITE heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Dit vind je misschien ook leuk

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
2.299,99 1.999,98