opc_loader
Merken

TITLEIST TSR1 HYBRID

(Prijs excl. btw) 256,19
329,99 309,99 U bespaart: 6%

GOLF HYBRIDE

Beschrijving
Titleist TSR1 Golf Hybrid
Lichtgewicht afstand met hogere lancering

Met de lancering van de nieuwe TSR1 Hybrid introduceert Titleist de laatste toevoegingen aan zijn baanbrekende TSR metaalhouten familie. Ontworpen voor de speler met een gematigde swingsnelheid, bevordert de TSR1 optimale lanceeromstandigheden door een ultralicht ontwerp, verbeterde aerodynamica en een strategisch geplaatst zwaartepunt.

Gebouwd voor golfers op zoek naar afstand en stabiliteit in hun hybride spel, TSR1 hybrides bereiken meer snelheid en een hogere MOI door zijn verbeterde profiel en ultra-lichtgewicht constructie. Een groter houten clubhoofd zorgt voor een dieper liggend zwaartepunt en een meer vertrouwenwekkende uitstraling bij het adresseren. Ondanks het grotere profiel levert het ontwerp van de TSR1 hybride prestatiewinst op zonder het swinggewicht te verhogen.

TSR1 hybrides zijn ontdaan van elke niet-essentiële gram gewicht van clubhoofd tot grip om te zorgen voor de lichtst mogelijke constructie zonder in te boeten aan prestaties. Het zwaartepunt in elk TSR1 model is diep gepositioneerd, waardoor het MOI wordt verhoogd en de hoge lancering en balsnelheid worden gemaximaliseerd. Een houten profiel optimaliseert de plaatsing van het zwaartepunt, terwijl een grotere footprint in de hybride maximale vergevingsgezindheid bij impact en vertrouwen over de bal biedt.

Standaard uitgerust met de Mitsubishi MMT SpeedMesh shaft en de Tour Velvet 360 grip.

KOOP VEILIG EN VERTROUWD BIJ SPORTWERELDXL.NL

  Beoordelingen ()
  TITLEIST TSR1 HYBRID heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
  TITLEIST TSR1 HYBRID


  Dit vind je misschien ook leuk

  Alternatieve artikelen:

  Laatst bekeken items
  329,99 309,99