opc_loader
Merken

TITLEIST TSR2 HYBRID

(Prijs excl. btw) 256,19
329,99 309,99 U bespaart: 6%

GOLF HYBRIDE

Beschrijving
Titleist TSR2 Golf Hybride
Vergevingsgezinde snelheid met maximale afstand

De nieuwe TSR hybrides blijven de lat hoger leggen met verbeteringen en verfijningen die alle spelers die op zoek zijn naar alternatieven voor lange ijzers ten goede zullen komen. De veelzijdigheid en gapping opties aangeboden in de TSR hybride line-up zorgen voor een naadloze overgang in de tassen van spelers van TSR drivers en fairways.

TSR2 is een hoog launching, mid-low spin, vergevingsgezinde long-iron vervanging, het meest geschikt voor spelers die de club in een vegende beweging afgeven. Een langere bladelengte, een dieper zwaartepunt en een vernieuwde zoolvorm zorgen voor een nog betere vergevingsgezindheid en een verbeterde grasinteractie dan zijn populaire voorgangers, allemaal verpakt in een klassiek hybride profiel. De TSR2 hybrides hebben een klassieke vorm en een iets langere bladelengte, waardoor het slagcentrum verder van de shaft af komt te liggen, wat de slagvlakflexibiliteit vergroot en resulteert in meer snelheid en vergevingsgezindheid. De Titleist ingenieurs hebben het zwaartepunt dieper gelegd en toch laag gehouden, waardoor het nog gemakkelijker wordt om hoog te lanceren en zacht te landen met maximale vergevingsgezindheid.

Toegevoegde sole relief pockets op zowel de TSR2 als de TSR3 zijn ontworpen om de club sneller door alle ruwe omstandigheden te bewegen, zwaar of licht. Minder oppervlakte betekent minder wrijving en minder kans op slepen of grijpen, wat ook resulteert in een soepele interactie met de grasmat vanaf de fairway. Geweldig geluid en gevoel staan voorop bij het ontwerp van een superieure golfclub. Beide hybrides zijn afgestemd om de akoestische en fysieke feedback te leveren die elke speler nodig heeft om consistentie en vertrouwen te ontwikkelen.


KOOP VEILIG EN VERTROUWD BIJ SPORTWERELDXL.NL

  Beoordelingen ()
  TITLEIST TSR2 HYBRID heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
  TITLEIST TSR2 HYBRID


  Dit vind je misschien ook leuk

  Alternatieve artikelen:

  Laatst bekeken items
  329,99 309,99