opc_loader
Merken
Nieuwe Artikelen

CALLAWAY PARADYM X HYBRIDS

(Prijs excl. btw) 165,28
349,99 199,99 U bespaart: 43%

Loft HB

Beschrijving

De Callaway Paradym Hybrid is een middelgrote hybride die een uitstekende veelzijdigheid en controle biedt. Paradym hybrides optimaliseren baan en controle met een verstelbare hosel sleeve die +2*/-1* loft mogelijk maakt.

A.I. ontworpen Jailbreak met Batwing Technology verhoogt de stijfheid in de omtrek, waardoor het slagvlak kan buigen voor hoge balsnelheden. Een zeer sterke 455 Face Cup is ontworpen met behulp van A.I. om de balsnelheden te optimaliseren en de spin robuustheid over het hele slagvlak te verbeteren. Elk model heeft een uniek A.I. patroon om de prestaties in dat specifieke clubhoofd te verbeteren.

De revolutionaire Tungsten Speed Cartridge zorgt voor meer afstand. Door wolfraam met een hoge dichtheid te gebruiken, kan Callaway het zwaartepunt lager en naar voren duwen, wat resulteert in lagere spin met meer balsnelheid. Een geheel nieuwe Cutwave Sole is speciaal ontworpen om met gemak door de grasmat te snijden, vooral vanuit dikke rough. En een verhoogde camber op de leading edge verbetert de interactie met de grasmat. Deze gloednieuwe vorm maakt de Paradym de meest veelzijdige clubs van hybriden die Callaway.

Standaard uitgerust met de Project X HZRDUS Silver en Aldila Ascent Blue shaft, en de Callaway Universal grip.
Standaard uitgerust met de Project X HZRDUS Silver en Aldila Ascent Blue shaft, en de Callaway Universal grip.


2400 M² WINKEL MET VEEL OEFENFACILITEITEN

KOOP VEILIG EN VERTROUWD BIJ SPORTWERELDXL.NL

Beoordelingen ()
CALLAWAY PARADYM X HYBRIDS heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
CALLAWAY PARADYM X HYBRIDS


Dit vind je misschien ook leuk

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
349,99 199,99