opc_loader
Merken
Nieuwe Artikelen

ODYSSEY WHITE HOT VERSA ONE

(Prijs excl. btw) 239,66
299,99 289,99 U bespaart: 3%

LENGTE EN VOORKEUR

Beschrijving
Legendarische inzet met bewezen Versa uitlijning

De Odyssey White Hot Versa Golf Putters zijn ontwikkeld met een verbeterde uitlijning. Odyssey's gepatenteerde Versa alignment is terug en beter dan ooit.

Met Versa Alignment een bewezen, belangrijke winnende technologie die heeft gedomineerd op tours over de hele wereld. Ontworpen met een zwart-wit hoog contrast uitlijnsysteem dat golfers helpt met hun uitlijning bij het adresseren en tijdens hun slag. Het benadrukt de juiste face angle en verbetert de concentratie, zodat u meer putts maakt. De originele White Hot formule zorgt voor een ongelooflijk gevoel, geluid en prestaties in één uitzonderlijke tweedelige urethaan insert. Versa en de iconische White Hot insert zijn al lang favoriet bij tourspelers en golfers.

De nieuwste generatie van Odyssey's bewezen multi-materiaal Stroke Lab shaft biedt nog betere prestaties. Door de stalen sectie in te korten, verminderde Odyssey het gewicht met zeven gram ten opzichte van de vorige generatie. Ze hebben hem ook stijver en stabieler gemaakt voor nog meer consistentie in je slag en je prestaties.

KOOP VEILIG EN VERTROUWD BIJ SPORTWERELDXL.NL
Beoordelingen ()
ODYSSEY WHITE HOT VERSA ONE heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
ODYSSEY WHITE HOT VERSA ONE


Dit vind je misschien ook leuk

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
299,99 289,99