opc_loader
Merken

SCOTTY CAMERON SUPER SELECT NEWPORT +

(Prijs excl. btw) 371,89
499,99 449,99 U bespaart: 10%

LENGTE EN VOORKEUR

Beschrijving

Scotty Cameron Super Select Newport 2 Plus Golf Putter
Superieure prestaties met Tour-verfijning

Elk Super Select model is speciaal ontworpen en gefreesd in de VS om dezelfde gestroomlijnde, klassieke vormen te bieden die de voorkeur genieten van tour professionals en amateur golfers. Het voldoet aan dezelfde hoge prestatie-eisen die de beste spelers van hun materiaal eisen.

Nieuwe prestatiegebalanceerde gewichten breiden Scotty's gebruik van aanpasbare zoolgewichten uit om de prestaties en het gevoel van de putter op alle lengtes af te stemmen door wolfraam te gebruiken voor de bladen en roestvrij staal voor de middenmallets om grotere sweet spots te produceren en de stabiliteit te verbeteren. Terugkerend naar de balans van geluid en gevoel, is elk Super Select model ontworpen en gefreesd in de Verenigde Staten uit een blok massief 303 roestvrij staal voor legendarische prestaties en speelbaarheid met een consistent geluid en zacht gevoel.

Met een overkoepelende aandacht voor het creëren van door de Tour geprefereerde smallere koppen, en iets dunnere en plattere toplijnen, behouden Super Select putters het traditionele totale clubhoofdgewicht, maar vertonen ze opmerkelijke verfijningen in slagvlakhoogte, hosel positie, hoseldiepte, vormgeving van de hoekradius, flensdikte en zoolgewichttechnologie voor een beter balans, beter geluid en betere prestaties.

Elke Super Select putter is uitgerust met Scotty's nieuwe Pistolini Plus grip die de Pistolini vorm combineert met een licht verhoogd profiel voor een beter gevoel en betere prestaties.

KOOP VEILIG EN VERTROUWD BIJ SPORTWERELDXL.NL

Beoordelingen ()
SCOTTY CAMERON SUPER SELECT NEWPORT + heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
SCOTTY CAMERON SUPER SELECT NEWPORT +


Dit vind je misschien ook leuk

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items