opc_loader
Merken

SCOTTY CAMERON SUPER SELECT SQUAREBACK 2

(Prijs excl. btw) 371,89
499,99 449,99 U bespaart: 10%

LENGTE EN VOORKEUR

Beschrijving

Scotty Cameron Super Select Squareback 2 Golf Putter
Superieure prestaties met Tour-verfijning

Elk Super Select model is speciaal ontworpen en gefreesd in de Verenigde Staten om dezelfde gestroomlijnde, klassieke vormen te bieden die de voorkeur genieten van tourprofessionals, volgens dezelfde veeleisende prestatiespecificaties die worden gevraagd door de beste spelers van ons spel.

Nieuwe prestatiegebalanceerde gewichten breiden Scotty's gebruik van aanpasbare zoolgewichten uit om de prestaties en het gevoel van de putter op alle lengtes af te stemmen door wolfraam te gebruiken voor de bladen en roestvrij staal voor de middenmallets om grotere sweet spots te produceren en de stabiliteit te verbeteren. Terugkerend naar de wortels van geluid en gevoel, is elk Super Select model ontworpen en gefreesd in de Verenigde Staten uit een blok massief 303 roestvrij staal voor legendarische prestaties en speelbaarheid met een consistent geluid en zacht gevoel.

Met een overkoepelende aandacht voor het creëren van door de Tour geprefereerde slankere profielen, en iets dunnere en plattere toplijnen, behouden Super Select putters het traditionele totale clubhoofdgewicht, maar vertonen ze opmerkelijke verfijningen in slagvlakhoogte, halspositie, hoseldiepte, vormgeving van de hoekradius, flensdikte en zoolgewichttechnologie om beter te zitten, beter te klinken en beter te presteren.

Elke Super Select putter is uitgerust met Scotty's nieuwe Pistolini Plus grip die de Pistolini vorm combineert met een licht verhoogd profiel van de onderhand voor een beter gevoel en betere prestaties.

KOOP VEILIG EN VERTROUWD BIJ SPORTWERELDXL.NL

Beoordelingen ()
SCOTTY CAMERON SUPER SELECT SQUAREBACK 2 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
SCOTTY CAMERON SUPER SELECT SQUAREBACK 2


Dit vind je misschien ook leuk

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items