opc_loader
Merken

ALBERTO PANTS

(Prijs excl. btw) 82,64
99,99

KIES DE JUISTE MAAT

Beschrijving

SUPER JERSEY 

Technische, high performance jersey stof, knusse broek, maximale bewegingsvrijheid, ademend, uv-beschermend, sneldrogend, voelt zacht aan, stof made in Italy In de trendy en gewaagde kleur.!

Op zoek naar een comfortabele en stijlvolle korte golfbroek voor de zomer? Kijk dan niet verder dan de Alberto Summer Jersey korte golfbroek!

Gemaakt van hoogwaardige materialen, biedt deze broek niet alleen uitstekende prestaties op de golfbaan, maar ook ongeëvenaard comfort tijdens warme zomerdagen. De jersey stof is licht van gewicht en ademend, zodat je koel blijft terwijl je speelt.

De Alberto Summer Jersey korte golfbroek heeft een slanke, moderne pasvorm en, zodat je de perfecte look kunt creëren voor elke gelegenheid. De elastische tailleband zorgt voor een goede pasvorm en de broek is voorzien van zakken om je golfaccessoires op te bergen.

Of je nu een doorgewinterde golfer bent of gewoon op zoek bent naar een comfortabele korte broek voor de zomer, de Alberto Summer Jersey korte golfbroek is de perfecte keuze. Bestel vandaag nog en geniet van de ultieme combinatie van prestatie en comfort op de golfbaan.



2400 M² WINKEL MET VEEL OEFENFACILITEITEN

KOOP VEILIG EN VERTROUWD BIJ SPORTWERELDXL.NL

Beoordelingen ()
ALBERTO PANTS heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
ALBERTO PANTS


Dit vind je misschien ook leuk

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items