opc_loader
Merken

ADIDAS ULT 8.5IN SHORT

(Prijs excl. btw) 53,71
64,99

KIES DE JUISTE MAAT

Beschrijving

ADIDAS ULT 8.1IN SHORT

De Adidas ULT 8.1IN Golf Short is een comfortabele en functionele keuze voor golfers die op zoek zijn naar kwaliteit en prestaties. Deze shorts zijn gemaakt van lichtgewicht en ademend materiaal, waardoor je koel blijft tijdens de warmste dagen op de golfbaan.

De ULT 8.1IN Golf Short heeft ook een klassieke pasvorm en een elastische tailleband met trekkoord voor een perfecte, individuele pasvorm. De shorts zijn voorzien van vier zakken, waaronder twee achterzakken met knoopsluiting, voor het veilig opbergen van je persoonlijke spullen tijdens het golfen.

Bovendien heeft de Adidas ULT 8.1IN Golf Short een UPF 50+ bescherming tegen de zon, waardoor je beschermd blijft tegen schadelijke UV-stralen tijdens je ronde op de golfbaan. Dit maakt deze shorts de perfecte keuze voor golfers die comfort, functionaliteit en bescherming tegen de zon willen combineren.

Als je op zoek bent naar een hoogwaardige en functionele golfshort, dan is de Adidas ULT 8.1IN Golf Short de perfecte keuze voor jou. Met zijn lichtgewicht materiaal, klassieke pasvorm en bescherming tegen de zon biedt deze short alles wat je nodig hebt voor een comfortabele en succesvolle ronde op de golfbaan.


2400 M² WINKEL MET VEEL OEFENFACILITEITEN

KOOP VEILIG EN VERTROUWD BIJ SPORTWERELDXL.NL

Beoordelingen ()
ADIDAS ULT 8.5IN SHORT heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
ADIDAS ULT 8.5IN SHORT


Dit vind je misschien ook leuk

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items