opc_loader
Merken

ADIDAS PRIMEKNIT POLO

(Prijs excl. btw) 66,11
79,99

KIES DE JUISTE MAAT

Beschrijving

ADIDAS PRIMEKNIT POLO

De Adidas Primeknit Golf Polo is een stijlvolle en functionele polo die is ontworpen om je comfortabel te houden op de golfbaan, zelfs tijdens de warmste dagen. Deze polo is gemaakt van Adidas' innovatieve Primeknit-materiaal, dat zorgt voor een uitstekende ventilatie en vochtafvoer, waardoor je koel en droog blijft, zelfs als de temperatuur stijgt.

De Primeknit Golf Polo heeft ook een nauwsluitende pasvorm en een verlengde zoom voor extra bedekking tijdens je swing. Dit zorgt voor een volledige bewegingsvrijheid en voorkomt dat de polo omhoog kruipt tijdens je swing.

De Adidas Primeknit Golf Polo is verkrijgbaar in verschillende kleuren en heeft een klassieke, tijdloze stijl die past bij elke golfer. Bovendien is de polo voorzien van het Adidas-logo op de borst, waardoor je er niet alleen goed uitziet, maar ook laat zien dat je kiest voor kwaliteit.

Als je op zoek bent naar een stijlvolle en functionele polo die je comfortabel houdt op de golfbaan, dan is de Adidas Primeknit Golf Polo de perfecte keuze voor jou.

2400 M² WINKEL MET VEEL OEFENFACILITEITEN

KOOP VEILIG EN VERTROUWD BIJ SPORTWERELDXL.NL

Beoordelingen ()
ADIDAS PRIMEKNIT POLO heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
ADIDAS PRIMEKNIT POLO


Dit vind je misschien ook leuk

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items