opc_loader
Merken

ECCO M BIOM H4

(Prijs excl. btw) 181,81
219,99

Seniorschoenen

Beschrijving

Ecco Biom H4 Gore-Tex Golfschoenen
Stabiele buitenzool met Gore-Tex technologie

De Ecco Biom H4 golfschoen is de nieuwste uitbreiding van het biom universum. Een echte performance schoen die is vormgegeven met street design en biom technologie voor grip & stabiliteit en Gore-Tex voor bescherming tegen het weer.

Voor perfecte stabiliteit op de golfbaan maken deze schoenen gebruik van een nieuwe MTN GRIP buitenzool met ECCO's kenmerkende FLUIDFORM Technologie in combinatie met een PU tussenzool en TPU. De MTN GRIP geeft je voeten ook de perfecte rotatie-ondersteuning die nodig is tijdens de golfswing via drie verschillende zones.

De schoen is voorzien van Biom Natural Motion technologie die de golfer dichter bij de grond brengt en tegelijkertijd een anatomische leestvorm biedt. Gecombineerd met de Tri-Fi Grip zool die uitstekende grip, duurzaamheid en stabiliteit biedt in vele golfomstandigheden.

De Ecco Biom H4 golfschoen is de perfecte schoen voor golfers die de voorkeur geven aan casual golfschoenen, maar met het voordeel van ongeëvenaarde ondersteuning, tractie en waterdichte bescherming van een standaard golfschoen. Voorzien van Gore-Tex technologie voor een langdurige waterdichte bescherming met extra ademend vermogen.



KOOP VEILIG EN VERTROUWD BIJ SPORTWERELDXL.NL

Beoordelingen ()
ECCO M BIOM H4 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
ECCO M BIOM H4


Dit vind je misschien ook leuk

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
219,99