opc_loader
Merken

NEW BALANCE BRIGHTON WEBN 9

(Prijs excl. btw) 107,43
129,99

Seniorschoenen

Beschrijving

NEW BALANCE BRIGHTON

Maak kennis met de New Balance Brighton WEBN 9 - de ultieme golfschoen voor comfort en prestaties op de golfbaan!

Of u nu een professionele golfer bent of gewoon geniet van een ontspannen ronde golf, de New Balance Brighton WEBN 9 golfschoen biedt de perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en comfort.

Met zijn strakke en eigentijdse design zal deze schoen zeker de aandacht trekken op de golfbaan. Maar het gaat niet alleen om het uiterlijk. De Brighton WEBN 9 is ontworpen met de nieuwste technologieën en materialen om uw spel te verbeteren en uw voeten te verwennen.

Dankzij het lichtgewicht en ademende bovenwerk van de schoen kunt u genieten van een optimale ventilatie en comfort, zelfs tijdens die lange golfrondes op warme dagen. De waterdichte constructie zorgt ervoor dat uw voeten droog blijven, zelfs op regenachtige dagen, zodat u zich volledig kunt concentreren op uw spel.

De innovatieve tussenzooltechnologie biedt u uitstekende demping en responsiviteit, waardoor u comfortabel kunt lopen en uw stappen energieker zijn. Het tractiepatroon van de buitenzool zorgt voor een stevige grip op verschillende ondergronden, zodat u met vertrouwen kunt swingen, zelfs op oneffen terrein.

Met deze schoen hoeft u zich geen zorgen te maken over pijnlijke voeten of blaren tijdens uw golfrondes.

Kies voor prestaties, comfort en stijl met de New Balance Brighton WEBN 9 golfschoen. Ga voor een schoen die u ondersteunt tijdens elke slag en die uw golfervaring naar een hoger niveau tilt.

Bestel uw New Balance Brighton WEBN 9 golfschoenen vandaag nog en ontdek het verschil dat ze maken op de golfbaan.


2400 M² WINKEL MET VEEL OEFENFACILITEITEN

KOOP VEILIG EN VERTROUWD BIJ SPORTWERELDXL.NL

Beoordelingen ()
NEW BALANCE BRIGHTON WEBN 9 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
NEW BALANCE BRIGHTON WEBN 9


Dit vind je misschien ook leuk

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items