opc_loader
Merken
Filters
€ 4
€ 210
Merken
DEZE LATEN BEDRUKKEN?
HOCKEYSTICKS
JUNIORSCHOENEN
KIES DE JUISTE SOKMAAT
Seniorschoenen
SML
SOK HINGLY
Voorraad
  Nieuwe Artikelen

  HOCKEY

  Online hockeyspullen bestellen

  Wil je online hockeyspullen bestellen, dan zit je goed bij de grootste golf- en hockeyshop van Nederland. Sportwereld Heiloo is de drijvende kracht achter sportwereldxl.nl en biedt zowel in de winkel als online een uitgebreid aanbod met de grootste merken in de hockeywereld. 

  Alles over hockey

  Op de website van Sportwereld Heiloo is meer informatie te vinden over onder meer hockeysticks op maat, mondbescherming, en de testruimte van de winkel. 

  Hockeyspullen - categorieën

  Alle hockeyspullen zijn onderverdeeld in diverse categorieën. Zo kun je bescherming, hockeykleding, keepersmateriaal, schoenen, sticks en tassen bestellen. Tot slot zijn er accessoires beschikbaar.

  In de spotlight

  Onder accessoires hebben wij een groot en divers aanbod hockeybandjes/zweetbandjes, bidons, grip en tape, haarbandjes, keeperstassen, sokken (waaronder ook fun socks) en fluitjes.

   

  Artikel 1 tot 28 (van de 146 artikelen). Resultaat:12345...VolgendeToon alles
  Artikel 1 tot 28 (van de 146 artikelen). Resultaat:12345...VolgendeToon alles

  Heb je een keuze kunnen maken uit onze selectie hockeyspullen?

  Thuisbezorgd

  Alle sportkleding wordt bezorgd door Sportwereld Heiloo uit Noord-Holland. Elke bestelling wordt vanaf 25 euro gratis thuisbezorgd. Wij verpakken alle golfkleding met met zorg.

  Afhalen in de winkel

  Behalve dat je alle hockeyspullen kunt laten thuisbezorgen, is het ook mogelijk om deze af te halen in onze winkel in Heiloo. Voor adresgegevens en openingstijden kun je terecht op de officiële website van Sportwereld Heiloo. Onderstaande link opent in een nieuw venster.

  Direct naar de website >>>

   

  Retourneren

  Retourneren is mogelijk in onze golfshop. 

  Maten en beschikbaarheid

  Wij hebben diverse maten beschikbaar en onze voorraad wordt altijd bijgewerkt. Zodra er in de golfshop in Heiloo iets wordt verkocht, geeft ons systeem dit door aan de website. Zo vist niemand achter het net. 

  Zoek je een specifieke maat of een specifiek soort hockeyspullen, zoals hockeysticks of hockeykleding, maar kun je dit niet vinden? Neem dan contact met ons op, zodat we alles voor je kunnen (na)bestellen.