opc_loader
Merken

GRAYS CUSHION GRIP

(Prijs excl. btw) 10,74
12,99
Beschrijving

GRAYS CUSHION GRIP

Welkom bij de revolutie in hockeycomfort - de Grays Hockeygrip Cushion! Ontworpen met het oog op prestaties en comfort, biedt onze grip de perfecte combinatie van grip, schokabsorptie en duurzaamheid voor jouw hockeyavonturen.

De Grays Hockeygrip Cushion is niet zomaar een grip; het is een geavanceerd stuk uitrusting dat is ontwikkeld om het spel te verbeteren en spelers te voorzien van de ultieme controle over hun stick. Onze grip is vervaardigd met hoogwaardig materiaal dat niet alleen zorgt voor een uitzonderlijke grip in alle omstandigheden, maar ook schokken absorbeert tijdens intense wedstrijden, waardoor vermoeidheid aan handen en armen wordt verminderd.

Wat maakt onze grip echt onderscheidend, is het Cushion-ontwerp. De speciale technologie biedt een extra laag demping die niet alleen comfort toevoegt, maar ook trillingen minimaliseert bij het slaan en ontvangen van de bal. Hierdoor behoud je maximale controle en focus, zelfs tijdens de meest intense momenten op het veld.

Onze Grays Hockeygrip Cushion is ontworpen met oog voor detail en functionaliteit. Het materiaal is duurzaam en slijtvast, waardoor de grip lang meegaat, ongeacht hoe intensief je speelt. Daarnaast is de grip eenvoudig te installeren, zodat je snel weer op het veld kunt staan, klaar voor topprestaties.

Kies voor comfort, grip en duurzaamheid. Kies voor de Grays Hockeygrip Cushion en til jouw hockeyervaring naar een hoger niveau. Ontdek het verschil dat de juiste grip kan maken en ervaar het zelf op het veld. Ga voor de beste prestaties met Grays!

2400 M² WINKEL MET VEEL OEFENFACILITEITEN

KOOP VEILIG EN VERTROUWD BIJ SPORTWERELDXL.NL

Beoordelingen ()
GRAYS CUSHION GRIP heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
GRAYS CUSHION GRIP


Dit vind je misschien ook leuk

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items