opc_loader
Merken

RITUAL JUNIOR VELOCITY

(Prijs excl. btw) 74,37
89,99

HOCKEYSTICKS

Beschrijving

De RITUAL Velocity 25 Junior Field Hockey Stick in het zwart is een hoogwaardig en betrouwbaar apparaat voor hockeyers. Deze stick is speciaal ontworpen voor junioren en is gemaakt met precisie en aandacht voor detail.

De stick heeft een strak zwart design, wat een vleugje stijl toevoegt aan het spel van elke speler. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaamheid en lange levensduur garanderen, waardoor spelers gedurende langere tijd optimaal kunnen presteren. De stevige constructie biedt ook een uitstekende controle en kracht tijdens schoten en passes.

De Velocity 25 Junior Field Hockey Stick is lichtgewicht, waardoor jongere spelers hem gemakkelijk kunnen hanteren en manoeuvreren op het veld. De samenstelling van de stick zorgt voor een optimale balans en een comfortabele grip, waardoor het risico op vermoeidheid van de handen tijdens intensief spel wordt verminderd.

Met de RITUAL Velocity 25 Junior Field Hockey Stick kunnen spelers een verbeterde balcontrole, nauwkeurigheid en kracht ervaren. Hij is ontworpen om junioren te helpen hun vaardigheden te verbeteren, waardoor ze het vertrouwen krijgen om hun bewegingen effectief op het veld uit te voeren.

Al met al is de RITUAL Velocity 25 Junior Field Hockey Stick in het zwart een eersteklas apparaat dat stijl en prestaties combineert. Zijn betrouwbaarheid, duurzaamheid en ergonomische ontwerp maken het een uitstekende keuze voor junioren hockeyers die hun spel naar een hoger niveau willen tillen.





2400 M² WINKEL MET VEEL OEFENFACILITEITEN

KOOP VEILIG EN VERTROUWD BIJ SPORTWERELDXL.NL

Beoordelingen ()
RITUAL JUNIOR VELOCITY heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
RITUAL JUNIOR VELOCITY


Dit vind je misschien ook leuk

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items