allesperstuk.nl

" />
opc_loader
Merken

DJ SLIPMAT MET OPDRUK

(Prijs excl. btw) 14,87
19,99 17,99 U bespaart: 10%
Beschrijving

Op zoek naar een unieke manier om je draaitafel een persoonlijk tintje te geven? Kies dan voor onze Deejay draaitafel slipmat met eigen fullcolour bedrukking! Deze slipmat is perfect voor zowel beginners als professionele DJ's en biedt de ideale combinatie van functionaliteit en stijl.

Onze slipmat is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zorgt voor een uitstekende grip en voorkomt dat je vinylplaten gaan slippen tijdens het draaien. Bovendien is de slipmat volledig aanpasbaar met jouw eigen fullcolour ontwerp. Dit biedt je de mogelijkheid om je eigen logo, afbeelding of tekst toe te voegen, waardoor je draaitafel nog persoonlijker wordt en je jezelf kunt onderscheiden van de rest.

Of je nu een DJ bent die professioneel draait in clubs of gewoon thuis van muziek geniet, onze Deejay draaitafel slipmat met eigen fullcolour bedrukking is de perfecte keuze om je draaitafel een persoonlijk tintje te geven. Dus waar wacht je nog op? Ontwerp vandaag nog je eigen slipmat en laat je creativiteit de vrije loop!

Maak nu je eigen ontwerp op allesperstuk.nl

Beoordelingen ()
DJ SLIPMAT MET OPDRUK heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
DJ SLIPMAT MET OPDRUK


Dit vind je misschien ook leuk

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
19,99 17,99