opc_loader
Merken
Nieuwe Artikelen

GOLFVLAG 35 X 50 CM MET TUBE

(Prijs excl. btw) 20,65
24,99
Beschrijving

Hoge Kwaliteit Golfvlag 35 cm x 50 cm - Dik Nylon

Breng professionaliteit en duurzaamheid naar uw golfbaan met onze hoogwaardige golfvlag van 35 cm x 50 cm. Gemaakt van dikke, duurzame nylon, is deze vlag ontworpen om bestand te zijn tegen alle weersomstandigheden, zodat uw golfbaan er altijd op zijn best uitziet.

Kenmerken:Premium Materiaal: Gemaakt van dik, duurzaam nylon dat zorgt voor een lange levensduur, zelfs bij intensief gebruik en uiteenlopende weersomstandigheden.Perfecte Afmetingen: Met een grootte van 35 cm x 50 cm biedt deze vlag de ideale zichtbaarheid voor golfers op uw baan.Heldere Kleuren: Onze vlaggen zijn ontworpen met levendige, kleurvaste materialen die niet vervagen door zonlicht, regen of wind.Weerbestendig: Bestand tegen zware wind, regen en UV-stralen, waardoor deze vlag een betrouwbare keuze is voor elke golfbaan.Eenvoudige Bevestiging: Voorzien van stevige ophanglussen voor eenvoudige en veilige bevestiging aan uw vlaggenstok.Waarom Kiezen voor Onze Golfvlag?

Onze golfvlag combineert kwaliteit en functionaliteit, waardoor hij een essentiële toevoeging is aan elke professionele golfbaan. Of u nu een ervaren golfbaanbeheerder bent of net begint, deze vlag biedt de duurzaamheid en zichtbaarheid die u nodig hebt om uw baan aantrekkelijk en speelbaar te houden.

Bestel Vandaag Nog!

Upgrade uw golfbaan met onze hoge kwaliteit nylon golfvlag. Bestel vandaag nog en ervaar het verschil in kwaliteit en duurzaamheid!

Afmetingen: 35 cm x 50 cm
Materiaal: Dikke nylon
Weerbestendig: Ja
Kleur: Helder en kleurvast

Maak van uw golfbaan een echte blikvanger met onze topkwaliteit golfvlag. Perfect voor elke hole en ontworpen om lang mee te gaan. Plaats uw bestelling nu!

Beoordelingen ()
GOLFVLAG 35 X 50 CM MET TUBE heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
GOLFVLAG 35 X 50 CM MET TUBE


Dit vind je misschien ook leuk

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items