opc_loader
Merken

BABOLAT COUNTER VERON

(Prijs excl. btw) 181,81
219,99
Beschrijving

BABOLAT COUNTER VERON 

We willen allemaal punten scoren... we zijn allemaal AANVALLERS!

Door het bestuderen van het spel en de spelers hebben we verschillende spelersprofielen in kaart kunnen brengen. Een daarvan is de verdedigende speler. Deze wil een muur zijn en het spel controleren door geduldig te wachten op de perfecte bal om te smashen.

Het Counter Veron werd ontwikkeld om de nodige tolerantie bij te dragen om te weerstaan aan de slagen van de tegenspeler en tegelijkertijd een dynamische kracht om het punt binnen te halen.

Maak je klaar om je tegenspelers uit te putten met dit racket om zo het punt om te buigen en je ware identiteit te onthullen: een COUNTER STRIKER!

VOORDELEN

DYNAMISCHE KRACHT

Wil je met een koolstofracket spelen maar voelt dat te stijf aan? Voel je dat je niet alles uit de explosiviteit van koolstof haalt? Om je te helpen, hebben we dit racket met de unieke CARBON-FLEX-technologie ontworpen. Probeer hem uit en ontdek een volledig nieuwe sensatie, die dynamische power heet. No heb ook jij toegang tot de power van koolstof.

TOLERANTIE

Tolerantie is essentieel om het spel te beheren en een COUNTER STRIKER te zijn. We weten het en daarom hebben we een nieuwe racketvorm ontworpen met een grotere sweet spot. Maak je klaar om elke bal terug te slaan, zelfs de moeilijkste, om het spel terug naar je hand te zetten.

COMFORT

Padel is vooral een spel dat je zorgeloos moet kunnen spelen. We weten dat de stijfheid van een racket ongemak in de armen van sommige spelers kan veroorzaken. Daarom heeft ons R&D-team hard gewerkt aan een nieuwe technologie om de risico's op verwondingen te reduceren. Het VIBRABSORB SYSTEM, aangedreven door SMAC, integreert een elastomeer in de structuur van het racket. Speel veiliger met meer comfort, bij elke slag!

TECHNISCHE KENMERKEN

Spelertypologie Tegenaanvaller
Samenstelling KADER: Koolstof

OPPERVLAK: Carbon Flex

KERN: Black EVA

Gewicht 365 g +/- 10gDikte38 mmBalanstypeGewicht in de kopAanbevolen gripSyntec EvoSoort hoesGeen hoes

KOOP VEILIG EN VERTROUWD BIJ SPORTWERELDXL.NL

Beoordelingen ()
BABOLAT COUNTER VERON heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
BABOLAT COUNTER VERON


Dit vind je misschien ook leuk

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items