opc_loader
Merken

DROP SHOT OKAIDO

(Prijs excl. btw) 148,75
179,99
Beschrijving

Ben jij een ervaren en agressieve padelspeler die de leiding wil nemen op de padelbaan met een onverslaanbare smash? Dan is dit Okaido padel racket precies wat je zoekt! Het heeft een diamantvormige kop, een hoog balanspunt en weegt tussen 350 en 380 gram. Bovendien zit hij boordevol technologieën en materialen die de krachtskenmerken bevorderen.

De frameconstructie is gebouwd met de Twin Tubular System-technologie. Met deze technologie worden twee sterke carbonbuizen in de frameconstructie verwerkt, wat zorgt voor een duurzaam en stabiel frame.

De Power Beam Heart technologie is in de brug verwerkt. Bij deze technologie wordt een stabilisator in het hart van de brug geplaatst. Dit zorgt voor een betere stabiliteit en krachtoverbrenging tijdens de botsing.

EVA Pro is het middelharde rubbermateriaal dat voor de kern wordt gebruikt. Dit materiaal heeft een goede schokabsorptie, elasticiteit en een snel herstel. Dit verzekert je van de beste omstandigheden voor een onverslaanbare smash!

Het oppervlak is gemaakt van Carbon 3000, een stijf en duurzaam materiaal. Bovendien is het oppervlak bekleed met een 3D Face oppervlaktepatroon. De combinatie van het duurzame carbonmateriaal en het oppervlaktepatroon zorgt voor een voortreffelijk balgevoel, krachtoverbrenging en spin op de impact.

Smart Holes System is de technologie achter het speciaal ontworpen gatenpatroon. Dit gatenpatroon vergroot de sweetspot aanzienlijk, wat zorgt voor een betere slag.

In de greep zijn twee trillingdempende technologieën verwerkt. Silicone Grip Channel is de technologie waarbij trillingsdempende siliconen in de greep worden geplaatst. Cork Cushion Grip is de trillingsdempende kurk die in de greep is verwerkt.

Tenslotte wordt een Ergo Pro Protector framebeschermer langs de rand van het frame geplaatst. Deze frame beschermer beschermt het racket tegen stoten en krassen.



    2400 M² WINKEL MET VEEL OEFENFACILITEITEN (padel oefenveld aanwezig)

    KOOP VEILIG EN VERTROUWD BIJ SPORTWERELDXL.NL

    Beoordelingen ()
    DROP SHOT OKAIDO heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
    DROP SHOT OKAIDO


    Dit vind je misschien ook leuk

    Alternatieve artikelen:

    Laatst bekeken items