opc_loader
Merken

BABOLAT TECHNICAL VERTUO

(Prijs excl. btw) 123,96
149,99
Beschrijving

BABOLAT TECHNICAL VERTUO

We willen allemaal punten scoren... we zijn allemaal AANVALLERS!

Dat is een van de conclusies van onze studie waarmee we verschillende spelerprofielen in kaart hebben kunnen brengen. Zo hebben we de technische aanvaller die het punt wilt leiden en zijn techniek en kracht gebruiken om het verschil te maken.

Om perfect op de behoeften van deze speler in te spelen, hebben we het Technical Vertuo ontwikkeld dat tegelijkertijd gemakkelijke kracht en precisie biedt bij de aanvallende slagen.

De soepelste versie van deze nieuwe generatie rackets zet je aan tot smashen en een TECHNICAL STRIKER te zijn.

EASY POWER

De power van een racket hangt af van de speler die hem gebruikt. Dit is de realiteit en dat is waarom we zachte materialen hebben gebruikt zodat je kunt genieten van de elasticiteit van het racketoppervlak. Moeiteloze power die je helpt om het beste van je spel tot uiting te brengen.

PRECISIE

De TECHNICAL STRIKER moet zelfverzekerd zijn bij elke aanvallende slag. Precisie is dus een must. Dankzij het gatenpatroon, aangepast aan de diamantvorm, zorgt dit racket voor zelfverzekerde slagen met chirurgische precisie!

COMFORT

Het spelcomfort is een essentiële factor bij het kiezen van een racket. Om er zeker van te zijn dat je zo dikwijls als je dat wenst, kunt genieten van het spel, hebben we dit racket ontwikkeld met soepelere en lichtere materialen om de vermoeidheid van je arm te reduceren en je meer uithoudingsvermogen en comfort te geven.

TECHNISCHE KENMERKEN

SpelertypologieTechnische aanvaller
Bladvorm Diamant
Samenstelling

KADER: Koolstof

OPPERVLAK: Glasvezel

KERN: Black EVA

Gewicht 355 g +/- 10g
Dikte38 mm
Balanstype Gewicht in de kop
Aanbevolen grip Syntec Pro


KOOP VEILIG EN VERTROUWD BIJ SPORTWERELDXL.NL

Beoordelingen ()
BABOLAT TECHNICAL VERTUO heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
BABOLAT TECHNICAL VERTUO


Dit vind je misschien ook leuk

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items