opc_loader
Merken

MIZUNO WAVE EXCEED LIGHT

(Prijs excl. btw) 82,64
99,99

Seniorschoenen

Beschrijving

De Mizuno Wave Exceed Light Padel damesschoen biedt optimale lichtheid en flexibiliteit met behoud van uitstekende ondersteuning en comfort.

De schoen, ontworpen voor zowel de recreatieve als de competitieve speler, heeft ook een dempende zool bestaande uit twee lagen om de voeten en de rug van de speler te helpen beschermen, zelfs tijdens de zwaarste wedstrijden.
Bij richtingsveranderingen wordt het vermogen van de schoen om effectieve steun te behouden en de energie die nodig is om sneller bij de volgende bal te komen, terug te geven, gewaardeerd. Het dunne, soepele bovenwerk van mesh zorgt voor extra steun, terwijl het lichte gewicht dat zo kenmerkend is voor dit paar, behouden blijft.


Technische kenmerken:

- Mizuno Wave: Geïnspireerd door de natuur, de Wave zool is de meest efficiënte technologie voor zolen. Het zorgt voor een betere verdeling van de schokgolf op het moment van impact met de grond, en daarmee voor een ideaal evenwicht tussen uitstekende demping en effectieve stabiliteit.
- Mizuno Enerzy: Geïntegreerd in de zool van de voet om de responsiviteit en energieteruggave te verbeteren tijdens richtingsveranderingen.
- POWnCe: Verbeterde tussenzool voor betere demping en meer energieteruggave bij herstarten
- X10: zeer duurzaam carbonrubber op de zool, vooral op de plaatsen met veel slijtage, dat zorgt voor betere tractie in de hielzone
- u4ICx: lichtgewicht tussenzool met uitstekende demping

KOOP VEILIG EN VERTROUWD BIJ SPORTWERELDXL.NL

Beoordelingen ()
MIZUNO WAVE EXCEED LIGHT heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
MIZUNO WAVE EXCEED LIGHT


Dit vind je misschien ook leuk

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items