opc_loader
Merken

LEGEND 2 PLAYERS SCORE COUNTER

(Prijs excl. btw) 4,95
7,99 5,99 U bespaart: 25%
Beschrijving

SCORE COUNTER

Verbeter je golfervaring met de Golf 2 Player Scorecounter: de ideale metgezel om de scores bij te houden tijdens je golfpartij!

Bij SportwereldXL.nl begrijpen we dat het bijhouden van scores tijdens een golfspel soms verwarrend en tijdrovend kan zijn. Daarom hebben we de Golf 2 Player Scorecounter ontwikkeld, een handig hulpmiddel waarmee je eenvoudig en nauwkeurig de scores van twee spelers kunt registreren.

Met de Golf 2 Player Scorecounter hoef je niet langer scores te onthouden of op papier bij te houden. Deze compacte en gebruiksvriendelijke scorecounter biedt twee aparte knoppen, één voor elke speler, waarmee je eenvoudig de score per hole kunt verhogen met een simpele druk op de knop. Het heldere en gemakkelijk af te lezen display toont de actuele scores, zodat je altijd op de hoogte bent van de stand.

De scorecounter is duurzaam en draagbaar, waardoor je hem gemakkelijk in je zak of golftas kunt meenemen. Of je nu een ontspannen rondje speelt met vrienden of deelneemt aan een officiële competitie, de Golf 2 Player Scorecounter zorgt ervoor dat je de scores moeiteloos en nauwkeurig bijhoudt, zodat je je kunt concentreren op je spel.

Daarnaast is de Golf 2 Player Scorecounter ook voorzien van handige extra functies, zoals de mogelijkheid om par en bogey scores aan te geven, evenals de totaalscore per speler aan het einde van de ronde. Dit maakt het gemakkelijk om de voortgang van het spel te volgen en de winnaar te bepalen.

Vereenvoudig het bijhouden van scores tijdens je golfpartij met de Golf 2 Player Scorecounter. Bestel vandaag nog en ontdek hoe dit handige hulpmiddel je golfervaring naar een hoger niveau tilt, met gemak, precisie en plezier.


2400 M² WINKEL MET VEEL OEFENFACILITEITEN

KOOP VEILIG EN VERTROUWD BIJ SPORTWERELDXL.NL

Beoordelingen ()
LEGEND 2 PLAYERS SCORE COUNTER heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
LEGEND 2 PLAYERS SCORE COUNTER


Dit vind je misschien ook leuk

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items