opc_loader
Merken

CALLAWAY SUPERSOFT 12 PACK

(Prijs excl. btw) 24,79
29,99
Beschrijving

SUPERSOFT

Bent u op zoek naar de perfecte golfbal die uw spel zal verbeteren en uw golfervaring zal verrijken? Zoek niet verder dan de Callaway Supersoft golfballen!

Met de nieuwste technologieën en innovaties bieden deze golfballen een ongeëvenaarde combinatie van afstand, nauwkeurigheid en gevoel. De zachte kern van de Callaway Supersoft zorgt voor een lage compressie en hoge balvlucht, wat resulteert in indrukwekkende afstanden vanaf de tee.

Maar dat is nog niet alles. De nieuwe hexagonale dimplepatronen zorgen voor een betere aerodynamica, waardoor u meer controle heeft over de balvlucht en de bal ook bij lagere swingsnelheden nog steeds een lange afstand zal afleggen.

De buitenste laag van de Callaway Supersoft is gemaakt van een zacht en duurzaam materiaal, wat resulteert in een ongelooflijk zacht gevoel en veel spin rondom de greens. Dit gevoel zorgt ervoor dat u zich volledig kunt concentreren op uw slagen, zonder afgeleid te worden door de eigenschappen van uw golfbal.

Of u nu een beginnende golfer bent of een ervaren professional, de Callaway Supersoft golfballen zijn de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een combinatie van afstand, nauwkeurigheid en gevoel. Dus waar wacht u nog op? Verbeter uw spel en geniet van een betere golfervaring met de Callaway Supersoft golfballen!

2400 M2 WINKEL MET VEEL OEFENFACILITEITEN
KOOP VEILIG EN VERTROUWD BIJ SPORTWERELDXL.NL
Beoordelingen ()
CALLAWAY SUPERSOFT 12 PACK heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
CALLAWAY SUPERSOFT 12 PACK


Dit vind je misschien ook leuk

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items