opc_loader
Merken

MIZUNO ST-G DRIVER

(Prijs excl. btw) 438,01
579,99 529,99 U bespaart: 9%

Loft Verstelbaar

Beschrijving

De Mizuno ST-G Golf Driver is een driver voor spelers met twee convergerende gewichtsbanen waardoor de ST-G alles kan zijn, van een low spin bomber, fade of draw vooringenomen tot gewoon een stabielere compacte driver.

Mizuno's krappe, krachtige driver voor spelers combineert de mogelijkheid om de lancering en spin te optimaliseren met de verbeterde balsnelheid van Mizuno's CORTECH kamer. Dit omhult een roestvrijstalen gewicht met elastomeer TPU, waardoor de spanning van het clubface wordt gehaald en er een extra energiebron wordt gecreëerd. Tegelijkertijd wordt het gewicht dichter bij het slagvlak geplaatst om de spinsnelheid te verminderen. Terwijl het bijdraagt aan een steviger, krachtiger gevoel bij impact.

Met Max Convergent Fast Track kunnen twee gewichten naar extremere posities worden geduwd voor ultra-lage spin tot midden-lage spin instellingen. De Mizuno ST-G heeft ook een compact 440cc spelersprofiel, een uitnodigende moderne peervorm die perfect vierkant zit in de neutrale stand.

De ST-G heeft een nieuw, lichter en sneller slagvlakmateriaal - met een 9% hogere treksterkte (vergeleken met SAT2041) voor een complexe slagvlakgeometrie met meerdere diktes. Tourtests toonden een gemiddelde verbetering van 1,5 mph balsnelheid vergeleken met het SAT2041 slagvlak. Expanded Carbon Toe Wrap is een uitbreiding van lichtgewicht carbon in de teensectie, waardoor de slagvorm nog beter kan worden aangepast.

Beoordelingen ()
MIZUNO ST-G DRIVER heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
MIZUNO ST-G DRIVER


Dit vind je misschien ook leuk

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
579,99 529,99