opc_loader
Merken

FOOTJOY GTXTREME MENS LH

(Prijs excl. btw) 16,52
19,99

MAAT HANDSCHOEN GOLF

Beschrijving

GTXtreme

Ontdek de ultieme prestatie en bescherming met de Footjoy GTXtreme golfhandschoen. Of je nu een professionele golfer bent of net begint, deze handschoen biedt ongeëvenaard comfort en grip, waardoor je je spel naar een hoger niveau kunt tillen.

De GTXtreme golfhandschoen is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat duurzaamheid en flexibiliteit combineert. De handschoen past als een tweede huid, waardoor je maximale controle hebt over je club en een consistentere swing kunt bereiken.

Dankzij de geavanceerde Gore-Tex-technologie biedt de GTXtreme handschoen optimale bescherming tegen wind en regen. Je handen blijven droog, zelfs in de meest uitdagende weersomstandigheden, zodat je je volledig kunt concentreren op je spel.

De speciaal ontworpen grip van de GTXtreme handschoen zorgt voor een stevige en betrouwbare verbinding met je club. Dit geeft je het vertrouwen om krachtige slagen te maken en nauwkeurig te richten, ongeacht de situatie op de baan.

Niet alleen is de GTXtreme handschoen functioneel, maar hij ziet er ook nog eens stijlvol uit. Met zijn moderne ontwerp en subtiel logo straal je zelfvertrouwen en klasse uit op de golfbaan.

Of je nu speelt in regenachtige omstandigheden of gewoon op zoek bent naar een handschoen die je grip en controle verbetert, de Footjoy GTXtreme is de ideale keuze. Ervaar het verschil in je spel en geef jezelf een voorsprong met deze geavanceerde golfhandschoen. Bestel vandaag nog en ontdek wat ware prestatie betekent.

2400 M2 WINKEL MET VEEL OEFENFACILITEITEN

KOOP VEILIG EN VERTROUWD BIJ SPORTWERELDXL.NL

Beoordelingen ()
FOOTJOY GTXTREME MENS LH heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
FOOTJOY GTXTREME MENS LH


Dit vind je misschien ook leuk

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items