opc_loader
Merken

LANTAARN LICHTJE

(Prijs excl. btw) 16,52
19,99
Beschrijving

Welkom bij onze feestelijke collectie! Maak deze kerst extra speciaal met ons prachtige Kerstlampje met verlichting. Dit unieke decoratieve item voegt niet alleen een vleugje warmte toe aan je feestelijke setting, maar het kan ook worden gepersonaliseerd met jouw favoriete foto, logo of tekst, waardoor het een persoonlijk tintje krijgt dat echt opvalt.

De kerstlampjes zijn ontworpen met oog voor detail en stralen een zacht, sfeervol licht uit dat de magie van de feestdagen perfect weerspiegelt. Of je nu je huis wilt versieren, een speciaal cadeau wilt geven of je bedrijf op een unieke manier wilt promoten, dit lampje is de ideale keuze.

Wat dit kerstlampje nog handiger maakt, is dat het wordt geleverd met meegeleverde batterijen. Geen gedoe met kabels of stopcontacten, gewoon direct genieten van de feestelijke gloed.

Laat je creativiteit de vrije loop en personaliseer dit lampje met een foto van dierbaren, het bedrijfslogo voor een uniek relatiegeschenk, of een inspirerende tekst om de kerstgedachte te delen. Onze hoogwaardige bedrukking zorgt ervoor dat jouw ontwerp er prachtig uitziet en lang meegaat.

Bestel vandaag nog jouw gepersonaliseerde Kerstlampje met verlichting en breng de warmte van de feestdagen in huis, op kantoor of deel het als een betekenisvol geschenk met anderen. Maak van deze kerst een herinnering die blijft stralen!

SPECIFICATIES

  • Afmeting H12 x L9 x D cm
  • Bedrag is inclusief bedrukking

Mail u logo, foto, of tekts

KOOP VEILIG EN VERTROUWD BIJ SPORTWERELDXL.NL

Beoordelingen ()
LANTAARN LICHTJE heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
LANTAARN LICHTJE


Dit vind je misschien ook leuk

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items