opc_loader
Merken

GOLFPUTTING MAT, 80X237 CM

(Prijs excl. btw) 41,31
59,99 49,99 U bespaart: 17%
Beschrijving

PURE PUTTMAT

Verbeter je puttvaardigheden en behaal consistentere resultaten met de Pure Golf Puttmat van 237 cm lang!

Bij SportwereldXL.nl begrijpen we dat putten een cruciaal onderdeel is van een succesvol golfspel. Daarom presenteren we met trots de Pure Golf Puttmat, een hoogwaardige mat die is ontworpen om je puttechniek te verfijnen en je prestaties op de green te verbeteren.

Met een indrukwekkende lengte van 237 cm biedt onze Puttmat je voldoende ruimte om verschillende putttechnieken te oefenen, van korte puts tot lange afstand puts. De mat is gemaakt van duurzaam en veerkrachtig materiaal, dat de bal realistisch rolt en je een authentieke golfervaring biedt.

De Pure Golf Puttmat is voorzien van handige markeringen en afmetingen, waardoor je je slag nauwkeurig kunt meten en je kunt richten op je precisie en consistentie. Dit helpt je om je puttvaardigheden te ontwikkelen en vertrouwen op te bouwen bij het lezen van greens en het uitlijnen van je putts.

Onze Puttmat is ook draagbaar en gemakkelijk op te rollen, waardoor je hem overal mee naartoe kunt nemen. Of je nu thuis, op kantoor of in de tuin traint, je kunt altijd en overal je putttechniek verfijnen met de Pure Golf Puttmat.

Of je nu een beginnende golfer bent die zijn basisvaardigheden wil verbeteren, of een ervaren speler die zijn puttvaardigheden naar een hoger niveau wil tillen, de Pure Golf Puttmat is de perfecte trainingspartner.

Investeer in je golfspel en haal het beste uit elke putt met de Pure Golf Puttmat van 237 cm lang. Bestel vandaag nog en ontdek hoe deze professionele mat je helpt om je puttvaardigheden te perfectioneren en je golfprestaties te verhogen.

2400 M² WINKEL MET VEEL OEFENFACILITEITEN

KOOP VEILIG EN VERTROUWD BIJ SPORTWERELDXL.NL

 

Beoordelingen ()
GOLFPUTTING MAT, 80X237 CM heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
GOLFPUTTING MAT, 80X237 CM


Dit vind je misschien ook leuk

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
59,99 49,99